Siste kommentarer

 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Peter James 15.10.2016 09:11
  Trenger du penger til å investere i enkelte område av spesialisering som vil tjene deg? og du ikke ...
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Barclay 02.09.2016 22:15
  Et personlig lån for deg En Barclayloan er en enkel måte å låne, med en fast rente som er private.
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  luther 19.04.2016 12:19
  er du på jakt etter lån, hvis ja kontakt meg nå via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com jeg ...
   
 • Kreditt for pensjonister

  mathis hubert 04.03.2016 12:52
  Jeg begynte i finanssektoren til å hjelpe mennesker i nød, og det er på 5 år. Faktisk kan jeg hjelpe ...
   
 • Kriterier for å få forbrukslån i norske banker

  Tordis 23.09.2015 13:00
  Det er sant at inntektskravet på hele 200 000 kroner, noe som ekskluderer en hel del kunder fra å ...

Lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Hvis du allerede har flere andre lån som denne lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning kan være for deg en god løsning. De nyter økende interesse. Betalingsanmerkning eller inkassosak betyr ikke nødvendigvis muligheten for å låne penger lenger. Men med denne typen lånekostnader motta dem de er mye større enn i andre tilfeller. I tillegg har ikke hver finansinstitusjon i sitt tilbud lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning med. Før de bestemmer seg for en av dem ta en titt på flere forslag fra ulike banker.

Lån uten sikkerhet

 

Har du betalingsanmerkning eller inkassosak?

Mange banker velger å takke nei til utlån når en kunde har en eller mer betalingsanmerkningene. Det er verdt å merke at banker gjennom en kredittsjekk kun kan finne betalingsanmerkningene og ikke pågående inkassosakene som enda ikke har resultert i en betalingsanmerkning. Dersom du har en eller flere inkassosakene som er misligholdt uten at de har blitt betalingsanmerkning vil det være en enklere prosess å rydde opp i disse saken. Dersom man tar grep umiddelbart, skaffer seg oversikt og gjerne samler de forskjellige kravene i et oversiktlig lån med best mulige betingelser.

Hvor mye er lan uten sikkerhet med betalingsanmerking?

Som andre smslån, kontokreditt og andre låneformer uten sikkerhet, er fellesnevneren at sikkerheten til banken eller finansinstitusjonen blir dårligere enn om det er sikkerhet for lånet. Resultatet er dermed at lånet blir dyrere for deg som kunde i form av høyere rente. Betalingsanmerkninger er også med på å drive renten opp. Likevel kan et slikt opprydningslån ha bedre betingelser enn vilkårer i inkassosaken.

Hvem tilbyr lan uten sikkerhet med betalingsanmerkning?

Følgende aktører tilbyr lån for en vanskelig økonomi, der behovet er lån uten sikkerhet men man har en eller mer betalingsanmerkningene. Hver sak behandles individuelt, der flere forhold kommer inn. Noen setter blant annet krav til inntekt over 200.000 per år. Eksemplene på disse typer lån kan være noen. Lån fra 5.000 til 350.000 uten sikkerhet hos Finansiering24. Få svar på dagen, en enkel søknad, få inntil tre lånetilbud. Oppgi om det er aktive betalingsanmerkninger registrert. Eksempelrente, 19,74%. Hos L'easy får du innvilget lånet innen 24 timer. Lån opp til kr 50.000 til en rente mellom 9,9% og 23,9%.

Lendo formidler din søknad til flere banker, helt kostnadsfritt, slik at du kan velge det lånet som passer deg best. Rente fra 7,9% og oppover. Settes individuelt for hver sak. Lån opptil 350.000, uten sikkerhet hos Opp Finans. Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til. Dette gjelder for produktet Forbrukslån uten sikkerhet, men ikke for Lån uten sikkerhet der kravet er at man ikke har betalingsanmerkningene, rente på 7,5%-18% rente.

 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode