Siste kommentarer

 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Peter James 15.10.2016 09:11
  Trenger du penger til å investere i enkelte område av spesialisering som vil tjene deg? og du ikke ...
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Barclay 02.09.2016 22:15
  Et personlig lån for deg En Barclayloan er en enkel måte å låne, med en fast rente som er private.
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  luther 19.04.2016 12:19
  er du på jakt etter lån, hvis ja kontakt meg nå via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com jeg ...
   
 • Kreditt for pensjonister

  mathis hubert 04.03.2016 12:52
  Jeg begynte i finanssektoren til å hjelpe mennesker i nød, og det er på 5 år. Faktisk kan jeg hjelpe ...
   
 • Kriterier for å få forbrukslån i norske banker

  Tordis 23.09.2015 13:00
  Det er sant at inntektskravet på hele 200 000 kroner, noe som ekskluderer en hel del kunder fra å ...

Kreditt og Forbrukslån på dagen

4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)

Å låne penger, er en situasjon de flere av oss vil havne i gjennom et langt liv. Den enkleste måten man kan ta opp et lån på uten at det blir for vanskelig, er et forbrukslån på dagen. Det er et lån som man har kjapp og enkel tilgang til, og som det ikke krever at du stiller spesielle vilkår som sikkerhet. Det kan være et veldig godt alternativ, men tidligere er det verdt å bli kjent med forholdene og hvordan hele prosessen med å skaffe et lån fungerer.

Kreditt og Forbrukslån på dagen

 

 

Svaret fra finansinstitusjoner til de nye behovene til kunder i 2015
Det første man burde gjøre før man ser etter om låner, er å finne ut hva som gjør et lån bra. Det man burde søker etter er den effektive renten, ettersom det er denne som avgjør hvor mye ekstra du må ut med når du skal nedbetale lånet. Denne inneholder en rente som er fastsatt av banken, i tillegg til alle gebyrer som medkommer. Hvor bra lånet blir, er også sterkt avhengig av inntekten hver person. Den legger forhandlingsgrunnlaget, og bankene vil tilby deg en lavere rentene etter hvor høy inntekt du har. Du må vurdere hva som er et bra lån for den dagens situasjonen. Hvis du bare skal låne en liten slant med penger, så burde du unngå et av de store forbrukslånene.

Rask få et svar fra banken
Så lenge du har fylt 18 år, så finnes det muligheter for å låne penger. Selv om det kan bli ikke lett. De flere bankene krever at du har fylt minst 23 eller 25 år. Dersom du oppfyller kravet om aldersgrense, så er neste utfordring i rekken inntekten. Det er ikke alltid avgjørende for om du får låne, men den vil bestemmere hvor mye du får penger. Mange banker har også et krav om at du må tjene minst 150 000 eller 200 000. For at du skal få låne noe i det hele tatt. Ettersom de ikke har andre sikkerheter til lånet. Selv om banken vil tilby deg en lånesum, så er det ikke sikkert at vare personlige økonomi tåler det. Ingen har bedre kontroll på økonomien din enn deg. Så hvis du klarer å lage en nedbetalingsplan på forhånd, så finner du raskt ut hvor mye du kan låne.

Forbrukslån på dagen er de veldig populære formene for finansiering mellom privat
For tiden forbrukslån er populære formene for finansiering mellom folk. Det er godt å vite noe om kostnadene. Den største kostnaden forbundet med lån er selvfølgelig renter. Det er bankens måte å tjene penger på at de tilbyr deg lånet. Den kan variere ettersom markedet forandrer seg. Ved lån på flere titalls tusen kroner, så vil en renteforandring på noen få prosentpoeng kunne koste deg flere tusenlapper ekstra i en bestemt periode. Derfor er det svært viktig å sammenligne de ulike lånetilbyderne på forhånd, slik at du unngår å betale mer til banken enn hva som er påkrevd. De andre kostnadene med lånet, er gebyrene. De flere lånene skal ha et gebyr når du først tar opp et lån hos dem, et såkalt etableringsgebyr. Noen av bankene krever 1% av lånesummen i gebyr. Lånene bør du styre unna dersom du skal låne en større sum. Andre bankene har et fast gebyr på for eksempel 950kroner.

 

Kommentarer   

 
Nora
0 #2 Nora 30-06-2015 09:55
Jeg er enig at forbrukslån på dagen er de veldig populære formene for finansiering mellom privat :-)
Siter
 
 
Therese
0 #1 Therese 02-06-2015 10:11
Jeg har nylig hatt nytte av slike lån, og jeg er veldig zadowolna, jeg anbefaler :-)
Siter
 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode