Siste kommentarer

 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Peter James 15.10.2016 09:11
  Trenger du penger til å investere i enkelte område av spesialisering som vil tjene deg? og du ikke ...
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  Barclay 02.09.2016 22:15
  Et personlig lån for deg En Barclayloan er en enkel måte å låne, med en fast rente som er private.
   
 • Forbrukslån med betalingsanmerkning

  luther 19.04.2016 12:19
  er du på jakt etter lån, hvis ja kontakt meg nå via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com jeg ...
   
 • Kreditt for pensjonister

  mathis hubert 04.03.2016 12:52
  Jeg begynte i finanssektoren til å hjelpe mennesker i nød, og det er på 5 år. Faktisk kan jeg hjelpe ...
   
 • Kriterier for å få forbrukslån i norske banker

  Tordis 23.09.2015 13:00
  Det er sant at inntektskravet på hele 200 000 kroner, noe som ekskluderer en hel del kunder fra å ...

Kreditt lån på dagen

4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (8 Votes)

Er det mulig å få et kredittlån på dagen, eller er dette egentlig bare tomt skryt fra banker og finansieringssider? Det er mange som tror at det er sistnevnte som stemmer, men det er faktisk ingen umulighet når vi nå har kommet såpass langt med teknologien som vi faktisk har gjort. For et kredittlån på dagen er ikke lengre noen umulighet, og de kommer i alle varianter, størrelser og med ulike kostnader. Les videre for å finne ut hvordan du kan få kloa i slike raske penger!

Kredittlån på dagen

 

Forbrukslån på dagen
Den enkleste måten å skaffe seg penger på dagen på, er å søke om et forbrukslån. Dette er den vanligste formen for kredittlån på dagen, og hver eneste dag søker et hundretalls av nordmenn om slike lån gjennom de mange nettbankene som finnes i dag. Takket være at disse bankene har moderne systemer, så kan søknaden behandles automatisk. Som oftest får du svar på søknaden allerede innen noen få sekunder! Det eneste du da må gjøre før pengene kommer inn på konto, er å signere på søknaden.

Gjør man dette gjennom BankID, så er også signeringen unnagjort på noen få sekunder. Dermed gjenstår det bare å vente på at bankene kommer inn på konto, noe som ofte skjer samme dagen. Derfor kan man si at kredittlån på dagen er realitet, selv om det ikke finnes hos alle banker og ikke skjer i alle tilfeller. Dette kan du selv sjekke opp før du søker ved å se om banken skriver noe om det, for de banker som har effektiv søknadsbehandling og som tilbyr forbrukslån på dagen vil som regel skryte av det.

Kredittkort som alternativ
Et annet alternativ dersom du ikke ønsker eller får et forbrukslån, kan være å bruke et kredittkort. Hvis du allerede har et slikt kort i lommeboka så er nok dette det beste alternativet til kredittlån på dagen. Dette fordi at med et slikt kort så kan du utsette betalingen i inntil 50 dager uten å betale renter for det, noe som ikke er tilfellet for et forbrukslån. Men problemstillingen blir annerledes dersom du ikke allerede har et kredittkort og må bestille det, for da blir ventetiden såpass lang at det ikke lengre er snakk om et kredittlån på dagen.

Konklusjonen er derfor forholdsvis enkel. Hvis du trenger et kredittlån på dagen og ikke allerede har et kredittkort tilgjengelig, så er et forbrukslån det desidert beste alternativet. Det vil kanskje koste deg noen kroner i renter og gebyrer, men for et såpass raskt og effektivt lån der man selv bestemmer hva man vil bruke pengene på, så er dette midt i blinken for de fleste nordmenn. Husk bare å sammenligne lån før du søker, slik at du kan plukke ut det billigste og beste lånet!

Kommentarer   

 
Raidun
0 #3 Raidun 15-09-2015 14:38
For meg er forbrukslån på dagen et veldig godt alternativ :D
Siter
 
 
Olaf
0 #2 Olaf 02-06-2015 10:21
Jeg vil anbefale denne formen for kreditt. I begynnelsen av august ble jeg lurer på om du skal velge dette lånet, men nå er jeg ikke angre :D
Siter
 
 
Anders
+2 #1 Anders 11-05-2015 11:37
Ja, hvis du trenger et kredittlån på dagen og ikke allerede har et kredittkort tilgjengelig, så er et forbrukslån det desidert alternativet.
Siter
 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode